strikkeoppskrift

Om oss

Mette og Gro= Gustav&Berta

Navnet Gustavogberta kommer fra vår mors foreldre. Berta var usedvanlig flink med hendene og Gustav hadde en sjelden driv til å få utført det han hadde satt seg fore, helst med en gang. Spesielt denne drivende kraften er nok vår styrke. Det vil si det går sjelden lang tid fra vi får en ide i hodet til den blir satt ut i livet. Ellers går det ut over nattesøvnen og vi blir ikke gode å ha med å gjøre. Det er ikke alltid like lett å være kreativ og ha ett hode som bobler over av ideer som krever å bli satt ut i livet – helst i går.  

I slekten på farsiden er det flere kunsthåndverkere med sjeldne talenter og vi husker vår far som en som ikke gav seg selv om han møtte motgang. Gode verdier å ta med seg. Å jobbe med strikking, er vår store lidenskap. Mye av det vi lager kommer av at plaggene vi trenger og ser for oss, rett og slett ikke finnes i butikken.

Størrelsene kan virke sprikende, men det er jo også målene for babyer og barn i denne aldersgruppen. Vi strikker alt selv, og har prøvd ut det aller meste på våre egne barn, og slik har vi vidreutviklet plaggene til de ble det vi forestilte oss.

Siden 2008

Vi har drevet bloggen siden 2008-2009, og har begynt å få et godt etablert arkiv. Her deler vi våre ukentlige prosjekter, med henvisning til hvilken oppskrift du bør velge i vår nettbutikk. Kos deg! For det gjør vi:)