strikkeoppskrift

Vi børster støv av vår Snømanngenser, strikket i nydelig kvalitet.

SnømanngenserSnømanngenser er fra vårt Julehefte 2017 som kan kjøpes digitalt i nettbutikken her.

Skjerfet er strikket og hengt på etterpå, i en liten garn rest vi hadde liggende. Fargen på skjerfet skal pynte litt opp, og sammen med bittesmå knapper til øyne og på magen på snømannen, blir genseren mer gøy å bruke for barna.

Denne gangen har vi strikket i Alpakka Tweed fra Du Store Alpakka. Alpakka Tweed er en flott garnkvalitet med et klassisk, rustikt preg, men er like mykt og behagelig som mange andre alpakkagarn. Garnet kommer i mange flotte farger, inspirert av naturens fargespill. Plagg laget i Alpakka Tweed blir myke og gode å ha på, og holder fasongen godt ved bruk. Dette garnet er lett å strikke av og gir myke, kløfrie og luftige plagg. På pinne nr 5 og med strikkefasthet på 18 m = 10 cm, går det raskt, og her får du et garn med svært gode strikke egneskaper. Husk at du kan strikke med Lerke Pluss og Big Sterk etter samme oppskrift. Alle fra House of Yarn. Alpakka Tweed har jeg god erfaring med, både å strikke med, og i vask og bruk. Kvaliteten er en favoritt også for ungene.

Snømanngenser er noe som passer fint hele vinteren gjennom, ikke bare relatert til jul. Genseren passer like fint til både jente og gutt fra 2- 8 år.

House of Yarn har utrolig mange flotte garn kvaliteter, og et bredt fargekart som ofte er avstemt mot hverandre. Sistnevnte er (for meg) vel så viktig som å få god kvalitet på det man strikker. Fargevalg tar tid, men det er en stor hjelp når det finnes mye fint å velge mellom.

Kos deg med en snømanngenser i førjulstiden. Den vil garantert glede et lite barnehjerte!Snømanngenser