strikkeoppskrift

Sparkesett,- ny enkeltoppskrift i nettbutikken! Settet er designet for å ivareta de minstes behov. De har stor aktivitet og beveglse, og tilbringer det meste av den aktive dagen på gulvet. 

Sparkesett består av tre deler; Bukse, jakke og lue. Vi har strikket i Duo fra Sandnes Garn, men med en strikkefasthet på 22 m = 10 cm, er garnalternativene mange. Vi kan nevne SparkesettSmart, Alpakka og Merinoull fra samme leverandør. Oppskriften finner du her.

Tips! Det kan lønne seg å strikke lua i to forskjellige størrelser. Da kan settet brukes lenge.

Sparkesett er et deilig og komfortabelt sett for aktive små. Bukse med fot, og stam passform gir god bevegelsesfrihet, og holder samtidig barnet varm på føttene. Jakken går helt opp til størrelse 5 år, så storesøster/bror kan matche mini. Lua er også nydelig med pelsdusk eller dusk av ønsket slag.

Vi har de siste årene brukt mye av vår kapasitet på bøkene vi har gitt ut med jevne mellomrom. Nettsiden har blitt nedprioritert, men nå er vi på sporet igjen. Vi prøver å legge ut enkeltoppskrifter fra noe av det som er i bøkene (i kronologisk rekkefølge), så vil det komme noe helt nytt innimellom. Det er bare å følge med, og glede seg! Er det noe dere savner, eller har dere andre spørsmål, er det bare å legge inn kommentar enten på blogg eller Instagram. Vi Sparkesettsvarer så fort og så godt vi kan.

Mange synes det er knapt at oppskriftene bare kan lastes ned 4 ganger. Det forstår vi!! Vi prøver så godt vi kan å ettersende PDFene, dersom noen uten vilje har vært uheldige å brukt opp antall nedlastninger. Dette gjør vi selvsagt ikke for å skape problemer for kundene våre, men for å beskytte oss selv mot at oppskriftene våre blir mangfoldiggjort uten at de kjøpes.