strikkeoppskrift

Koserillelue er en tøff, grovstrikket rillelue i dobbelt garn – praktisk til bruk og kjappstrikket!

Ønsker du en praktisk, men fin og tøff lue? Eller kanskje du er på utkikk etter en tykk og god lue til de aller første babybildene? Koserillelue fra vår nyeste strikkebok «Drømmestrikk» er helt perfekt!

Koserillelue

KoserillelueDet er noe helt magisk i kontrasten mellom røffe strikkeplagg og en nydelig nyfødt baby. Men et røft plagg betyr ikke at plagget må ha en røffere struktur. Derfor elsker vi Kos fra Sandnes Garn. Dette garnet gir den røffe karakteren vi er ute etter, men føles fremdeles mykt og varmt mot huden. Kos er et mykt og lett alpakkagarn som består av 62% baby alpakka, 9% ull og 29% nylon. Helt perfekt til små babyer og små plagg. Vi elsker garnet, og har brukt det i mange av oppskriftene våre, inkludert Koserillelue, Babykosesett og Babykoseteppe. Alle tre oppskriftene finner du i «Drømmestrikk».

Rillestrikk er noe av det første man lærer når man er en nybegynner innen strikking. Derfor trenger man ikke være en ekspert for å prøve seg på Koserillelue. Som navnet antyder – den er en rillelue! Ikke nok med at riller er relativt enkelt å strikke, det er også nydelig. Som ordtaket sier: det enkle er ofte det beste!

Koserillelue strikkes i dobbelt garn. Dette gjør at Koserillelue er et kjappstrikket og kjekt strikkeprosjekt for både nybegynnere og erfarne. Vi har blant annet brukt fargene nr. 5521 Lys blå og nr. 1043 Gråmelert. At Koserillelue strikkes med dobbelt garn åpner for kreativitet. Hvis ikke en ensfarget lue er noe for deg, hvorfor ikke velge to ulike farger og skape et fargespill i luen? Man kan velge farger som går ton-i-ton og få en meleringseffekt, eller mer kontrasterende farger for å skape litt liv. Bare fantasien setter grenser når det kommer til kombineringen av de nydelige fargene Sandnes Garn tilbyr av Kos-garnet.

Vi elsker å se deres versjon av det dere strikker. Del gjerne bildet med oss ved å markere det med emneknaggen #koserillelue på Instagram. Her kan du også finne inspirasjon til både strikking og fargevalg ved å gå inn på brukeren vår @gustavogberta.

Koserillelue