strikkeoppskrift
Sommerstrikk i friske og glade farger, alle oppskriftene er hentet fra boka vår “En pust i bakken”.SommerstrikkSommerstrikk til norske sommergarderober, bør inneholde det meste. Alt fra korte bukser, t-shirts, singleter og ikke minst gensre og varme jakker. Varme dager alvløses av kjølige og lange kvelder. Vi oppholder oss som regel mer ute enn inne på denne tiden av året, så det er veldig deilig å ha noe godt og varmt å ta på seg når det blir kjølig. At et plagg er komfortabelt, er viktig for et barn som stadig er i bevegelse. God passform samtidig som at plagget er passe, og sitter godt på barnet.
Tips! Dersom ungene er tynne: Strikk en størrelse mindre enn ungene trenger, og strikk lengde på erm og bol på neste størrelse. Gjør motsatt hvis ungene er kraftigere enn gjennomsnittet. Da vil plagget bli bedre tilpasset ditt barn, og gi større komfort.
“En pust i bakken” kan kjøpes i nettbutikken her. Oversikt over plagg fra venstre mot høyre over:

sommerstrikk

Pia har mor og datter topp. En løstsittende, behagelig topp i nydelig linkvalitet – som både er miljøvennlig og bærekraftig. Enkel, men med vakker detalj/raglanfelling/hullmønster ved skuldrene. Passer perfekt til jeans, skjørt eller tights. Vi har strikketiPure Lino fra Dale Garn nr 814 Mørk denim.
Jenny har Sommerfuglbukse.En stram og tettsittende bukse med fint hullmønster som går til knærne. Denne er superfin å kombinere med tunika eller en bluse. Vi har strikket i Lerke fra Dale Garn nr 8105 Mørk denim.
Hannah har Sommerkjole. En myk og deilig kjole som små jenter kan boltre seg i på varme sommerdager. Strikket i Pima Baby, et allergivennlig garn fra Du Store Alpakka. Vi har strikket i 405 Mørk gammelrosa.
Truls har Kompisbukse. En tøff, men behagelig bukse med flott stripedetalj i siden, knapper og skinnsnor. Passer både til jenter og gutter. Vi har strikket i Lerke nr 8108 Stålgrå.
Simon har Munter t-skjorte. En tøff og trendy T-skjorte til kule gutter. Kombinere de flotte, lyse fargene i Pima Baby-serien til en skikkelig sommerfavoritt. Vi har strikket i nr 406 Dus fersken, nr 407 Mandarin og nr 401 Hvit.
Lena har også mor og datter topp, strikket i Pure Lino nr 806 Mandarin.