strikkeoppskrift

Lillevolangsett fra vår nyeste strikke bok «Drømmestrikk» består av en nydelig kjole og en matchende bleiebukse. Med den gode passformen kan den lille fremdeles boltre seg rundt i en feminin kjole.

Volanger gir feminint preg uten å være i veien for den lille. De gir også kjolen et mer spennende uttrykk. Det er viktig for oss at babyen skal kunne ha på seg fine kjoler som ikke virker hemmende. Dette er en kjole som funker supert både til hverdags og fest!

At kjolen ikke har ermer gjør at babyen kan vokse litt i den. Men man kan lett ha en body av enten bomull eller ull under, skulle det være litt kaldt i været. Dette passer perfekt til den norske sommeren, man kan aldri vite hvor varmt det blir.

LillevolangsettTil Lillevolagsett-kjolen har vi designet en bleiebukse, også denne med volanger! Denne kan brukes under kjolen eller alene som en fin, feminin pyntebukse. Bleiebuksen kan enkelt kombineres med en body eller en bluse og likevel gi et pyntet uttrykk. Lillevolangsett er i størrelsen 3-12 måneder, men det å kunne bruke delene i settet hver for seg, gir muligheter til mange kombinasjoner og god bruk.

Lillevolangsett er spennende å strikke, siden man på kjolen begynner oppe og strikker nedover. Det er en kjekk utfordring både for nye og erfarne strikkere.

Garnet vi har brukt er Duo fra Sandes Garn i fargene nr. 3543 Varm Brun, nr. 3522 Pudder og nr. 4653 Rhododendron. Dette garnet inneholder 55% merinoull og 45% bomull. Blandingen gjør garnet mykt som bomull, men varmt som ull – det beste fra begge verdener! En bonus er også det store fargeutvalget, flotte rosafarger, sarte blåfarger og skjønne gulfarger.

Ønsker du enda et sett med en nydelig bleiebukse med volanger som i Lillevolangsett, kan du sjekke ut vårt Blondesett. Dette finner du også i vår nyeste strikkebok «Drømmestrikk». Strikkeboken inneholder alt en baby trenger i sine første leveår – alt fra nydelige kjoler, røffe jakker og myke tepper til søte sett, lubber og luer.

Et annet alternativ er vårt populære Selma Bølgesett fra «Babyhefte», som også kan kjøpes som enkeltoppskrift. I «Babyhefte» finner du også det nydelige settet Felicia Babysett bestående av lue, genser og en bleiebukse med volanger av slikmohair.

Lillevolangsett