strikkeoppskrift

Tullakjole,- en myk og tettsittende kjole med vinger på skuldrene som passer barn fra nyfødt til 3 år.

TullakjoleTullakjole,- en lekker kjole i lekker kvalitet. Er du en av dem som trenger inspirasjon til sommerstrikk og har ei lita tulle å strikke til? Da er kanskje denne babykjolen noe for deg! Ta en titt i boka vår “Drømmestrikk” for mer inspo.

Kjolen passer like godt til høst og vinter med langermet body/genser og strømpebukse under, som til varme dager om sommeren. Det er en fordel med plagg som kan kombineres med mye forskjellig og brukes lenge. I dette landet må vi forholde oss både til varme og kalde dager gjennom hele våren og sommeren.

Tullakjole er veldig nydelig som hentesett eller som søskenkjole, lik til store- og lillesøster.

Vi har strikket i Tynn Merinoull fra Sandnes Garn, en nydelig og lekker kvalitet med et stort fargeutvalg. Kvaliteten har en strikkefasthet på 27 m = 10 cm. Ønsker man å strikke i bomullskvalitet, kan den veldig gjerne strikkes i Mandarin Petit fra samme leverandør. Mandarin petit har også nesten lik løpelengde pr nøste, så man vil trenge omtrent like mye garn.

Våre kjoler er strikket i Dus grønn nr 9022, Støvet korall nr 4214 og Hvit nr 1002. Under i Gul nr 2102. Tullakjole har tunger nederst, og volanger som legger seg over skulderen. Resten av kjolen er vrangstrikket. Den kan vendes etter mønsterrapporten er strikket nede, og strikkes i glattstrikk videre. Det er nok det enkleste. HUSK bare å snu den tilbake…

TullakjoleOppskriften finner du i boka “Drømmestrikk” som du kan bestille rimeligst på nett og få rett hjem i postkassen din. Nytt i denne boka er våre Youtube-snutter som du finner henvisning til i oppskriftene det gjelder. Dette skal hjelpe nybegynnere og andre som står fast til å forstå de forskjellige strikketeknikkene vi bruker. Tullakjole har henvisning til forkorede rekker.

Tullakjole