strikkeoppskrift

Blomsterengdrakt til de varmeste sommerdagene. Strikket i deilig ull/bomullsblend.BlomsterengdraktBlomsterengdrakt er fra boka vår “Drømmestrikk”. Oppskriften går i størrelse 0-18 måneder, og vi har strikket i Duo fra Sandnes Garn. Duo inneholder 55 % merinoull og 45 % bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Garnet egner seg godt til norske sommere, og er et svært behagelig Blomsterengdrakthelårsgarn. Alternativ til dem som synes at ull klør. Øsnker man imidlertid en ren bommullskvalitet, kan vi anbefale Petunia fra Rauma Garn. Det er laget av 100% Pima Bomull, en av verdens fineste bomullsfibre. Det er naturlig mykt, holder seg godt i bruk og kan vaskes ved høye temperaturer i maskin.

Til oppskriften Blomsterengdrakt har vi to filmsnutter det kan være lurt å ta en titt på, dersom man er usikker på fremgansmåten:

Gustav&Berta, blomsterbord rundt

Gustav&Berta, forkortede rekker, rundt.

For å få et fint og lekkert resultat, kan det være lurt å tegne opp fargevalgene først. Et godt tips er å ta en titt gjennom restegarnet ditt først. Til mønsterfarger skal det bare en liten rest til!  Og for deg som bestiller garn på nett: Til dette prosjektet kan det være lurt å stikke innom å handle i din garnbutikk. Det er veldig vanskelig å se for seg fargene på en datamaskin, og mange, mange ganger har jeg blitt skuffet…

Over har vi strikket i Duo, bunnfarge Skoggrønn nr 8072 med blomster i mørk Pudderrosa nr 4344, Pudderrosa nr 4032 og Pudder nr 3522. Til høyre (også Duo) har vi bunnfarge Hvit nr 1002, og blomster i Lys Petrol nr 6553, Jeansblå nr 6033 og Isblå nr 6531. Til venstre har vi strikket i Merinoull i bunnfarge Sand nr 2431 med blomster i Høst nr 3062, Gammelrosa nr 4042 ogPudder rosa nr 3511. Under (strikket i Duo) bunnfarge Hvit nr 1002 med blomster i Mørk pudderrosa nr 4344, Aksgul nr 2124 og Pudderrosa nr 4032. Blomsterengdrakt