strikkeoppskrift

Babykosesett består av flere deler som gjør at det enkelt kan deles opp i tre småprosjekter eller samles til et større strikkeprosjekt. Perfekt for nybegynnere!

BabykosesettBabykosesett er enkelt, kjekt og kjapt å strikke. Med tjukke pinner og mykt garn fra Sandnes Garn blir dette et forholdsvis raskt prosjekt. Vi ønsket å lage et sett som passet utmerket som en fin, liten oppmerksomhet til et barselbesøk, eller som det første plagget du strikker til babyen. Babykosesett kan fint lages hver for seg eller som et komplett sett. Oppskriften til vårt Babykosesett finner du i vår nyeste bok «Drømmestrikk».

Trenger du litt ekstra hjelp til å forstå teknikken vi har brukt på bleiebuksen, som står beskrevet i boka «Drømmestrikk», kan du sjekke ut videoen «Forkortede rekker» på vår Youtube-kanal. Youtube-videoene er noe av det nye med «Drømmestrikk»-boka. I oppskriftene med litt vanskeligere teknikker har vi en henvisning til Youtube-kanalen vår og riktig video, slik at alle, fra nybegynner til ekspert, skal kunne forstå og få til oppskriften. Med dette håper vi at flere skal få inspirasjon til å prøve seg på nye utfordringer.

Kos fra Sandnes Garn er et mykt og godt garn som passer perfekt til baby og barn. Med det store fargeutvalget vil det være vanskelig å ikke finne en farge du liker! Vi har brukt fargen Tweed grå nr. 5825. Dessverre er Kos Tweed på vei ut av butikkene, men er du heldig er det fortsatt litt igjen! Kos er en blanding av alpakka fra Peru, ull fra Uruguay og nylon, noe som gjør garnet så lett og mykt.

Ønsker du å variere uttrykket på ditt Babykosesett, kan du endre uttrykk på snoren i bleiebuksen og sokkene. I oppskriften i «Drømmestrikk»-boka står det at snoren skal hekles, men ønsker du et røffere uttrykk kan den heklede snoren byttes ut med en lærsnor, som du kan finne i vår nettbutikk.

Vi elsker å se hvilke farger og variasjoner dere lager. Ønsker du å dele ditt ferdige Babykosesett med oss eller få mer inspirasjon til strikking eller fargevalg, er det bare å markere innlegget ditt med #babykosesett eller gå inn på @gustavogberta på Instagram.

Babykosesett