strikkeoppskrift

Lillemorsett,- deilig og komfortabel selebukse for søte småjenter med nydelig hullemønster på volangene over skuldrene og rysjer på kyseluen. 

LillemorsettLillemorsett er praktisk og komfortabelt å ha på. Settet består av selebukse og kyselue. Komfort betyr så mye for de aller minste som ikke enda kan gi beskjed. Ren ull er deilig og lunt, når de etterhvert for det meste skal oppholde seg på gulvet.Lillemorsett

Oppskriften på Lillemorsett går fra 0- 18 måneder, og settet er strikket i Tynn Merinoull fra Sandnes Garn. Kvaliteten har 43 forskjellige nydelige farger å velge mellom, og den er dessuten helt nydelig å strikke i. Over har vi strikket i Støvet rosa nr 4312, til venstre i Isblå nr 6531 og til høyre i Vinrød nr 4345. Under til høre i Jeansblå nr 6052.

Buksa har smal passform, forholdsvis trange ben, men uten fot. Den har volanger med mønster på selene. Kysen har samme hullemønster og volang. Settet passer best til småjenter, men uten volangen på selene, kan buksen veldig gjerne brukes til gutta også. Det samme gjelder kyselua. Buksa har knapper bak, som lett kan reguleres etter hvert som barnet vokser. Da kan den brukes lengre, det liker vi!

Tips! Skal settet brukes til nyfødt, kan det være lurt å strikke lue i to forskjellige størrelser. Hodemål på babyer er vanskelig å beregne, og det kan være lurt å ha en størrelse større på lur, dersom den minste blir for liten fort.

Nytt i denne boka er våre Youtube snutter vi har laget, og som vi henviser til i de oppskriftene det gjeler. Her er linken. 

Er du av dem som helst liker små og kjappstrikka prosjekter? Da kan en kyse eller et par lubber være veldig koselig gave å gi bort til noen du kjenner. Velg gjerne en nøytral farge som kan brukes til det meste.Lillemorsett