strikkeoppskrift

Godoglunsett,- er et retro patentsett med striper i forskjellige bredder og størrelser, strikket i nydelig og myk merinoull. Bland og miks farger og lag din egen kombinasjon.GodoglunGodoglunsett er fra babyboka vår “Drømmestrikk”, som ENDELIG er her!! Dette har vi gledet oss til lenge! Har du ikke fått den i hus, er det bare å klikke på linken under. I den nye boka finner du det meste av hva din baby måtte trenge av strikk det første året, både til gutter og jenter.

Oppskriften på Godoglunsett går fra størrelse 0-12 måneder, og det består av 3 deler: Jakke, bukse og lue. Alt er strikket i halvpatent, med striper i kontrastfarger.

En av våre viktigste oppgaver som designere, er å motivere og inspirere strikkere på alle nivåer med farger, design og fine detaljer. Vi har lagt vekt på at plaggene er i god kvalitet, og har god passform. Sistnevnte er viktig for at barnet skal få bevege seg og være mest mulig aktiv uten at klær virker hemmende. Unngå stor bretter, og bruk mest mulig tettsittende klær, uten at det strammer. Da er det komfortabelt for barnet. Rene kvaliteter er også viktig!

Her kan boka bestilles.

Godoglunsett er strikket i Tynn Merinoull fra Sandnes Garn. Denne kvaliteten har hele 43 forskjellige nydelige farger å velge mellom! Ta en titt innom, for å se fargene. Over har vi brukt Hvit 1002 til bunnfarge, med striper i Aksgul nr 2124, Skog grønn nr 8072, Grønn nr 8543 og Mørk karri nr 2336. En lek med farger og kombinasjoner, bruk gjerne dine egne favoritter. Et godt tips er å tegne opp på forhånd, da er det lettere å se for seg hvordan resultatet blir. Settet er like fint i ton-i-ton farger, som i kontraster. Buksa kan strikkes ensfarget, som på bildet under, dersom man ønsker et roligere preg på settet.Godoglun