strikkeoppskrift

Blondesett,- et lekkert og elegant sett til de aller minste jentene. Hullemønster kombinert med rysjer i lett og luftig mohair setter en ekstra spiss på det hele.

BlondesettBlondesettBlondesett består av lue, bukse, jakke og lubber. Settet går fra nyfødt til 12 måneder, men jakken går helt opp til størrelse 3 år.Kanskje er det koselig å strikke lik til baby og til storesøster? Det var i alle fall stas her i huset, når jentene var små…

Boka er et samarbeid med Sandnes Garn, og den er like rundt hjørnet! Ønsker du å forhåndsbestille, kan det gjøres her.

Nytt i denne boka, er blandt annet våre Youtube linker. Vi har endelig fått opprettet Gustav&Berta på Youtube. Følg oss gjerne, dersom det er av interesse! Dette er for å gjøre det lettere for deg som kanskje ikke har strikket så lenge, eller for deg som er redd for at du ikke forstår teknikkene. Vi har også laget emneknagger for hvert plagg/sett i boka. Her kan du gå inn på Instagram å sjekke om det aktuelle plagget har blitt strikket i andre kvaliteter eller farger. Veldig spennende og inspirerende!! Blondesett er selvsagt nydelig som hentesett, men hvert av plaggene kan også veldig godt brukes separat til det som måtte ligge i kommoden fra før.

Vi har strikket Blondesett i Tynn Merinoull og Tynn Silk Mohair fra Sandnes Garn. Vi har brukt Lys teracotta (Tynn Merinoull) nr 3834 og Tynn Silk Mohair Teracotta nr 3835. Til høyre har vi strikket i (Tynn Merinoull) Hvit 1002 og Tynn Silk Mohair nr 1012.

Med en strikkefasthet på 27 m = 10 cm, er garnalternativene mange. Vi kan nevne Mandarin Petit, Lanett Babyull, Tynn Alpakka og Sisu fra samme garnleverandør. TIPS! Velg gjerne ut fargen i Mohair først, det er lettere å finne en garnkvalitet med 27 i strikkefasthet som kan kombineres med mohairfargen, enn motsatt.

 


Blondesett