strikkeoppskrift

Vi er stolte av å kunne vise frem vår femte bok i rekken! Denne gang en bok med alt av strikk en baby måtte trenge fra de første levdagene.

Vi ønsker å motivere og inspirere strikkere på alle nivå med farger, design og fine detaljer. Vi har lagt vinn på at plaggene er i god kvalitet, og har god passform. Målet vårt er å videreføre strikking til nye generasjoner. Dere vil se at vi har brukt tradisjonelle teknikker kombinert med en moderne twist.

Denne gangen har vi laget filmer på Youtube, for å gjøre våre strikketeknikker enklere å forstå. Søk på Gustav&Berta. Kanskje det også blir lettere for nybegynnere å kaste seg ut i nye strikkemetoder. Følg oss gjerne også her på bloggen: gustavogberta.no, for flere detaljer til plaggene i boka. Her vil vi gå nærmere inn på garn- og fargevalg, samt ofte skrive om garnalternativer. Bruk gjerne emneknagg på navnet til strikkeplagget du strikker og #drømmestrikk og vis oss på Instagram. Vi vil gjerne se plaggene dere strikker.

Vi har brukt Sandnes Garn som totalleverandør, som betyr at alle design fra boka er i kvaliteter fra denne leverandør.

Hjemmestrikkede plagg i flotte materialer som ull, bomull og lin en god start på livet til våre små hjerteknusere. Det blir drømmestrikk på høyt nivå! Her vil du finne mye forskjellig strikk babyen trenger det første leveåret: Tepper, jakker, bleiebukser, hentesett, bodyer, kjoler og mye mer.

En liten oppmuntring til nybakte foreldre eller bestemødre. Denne boken er perfekt for alle generasjoner. Alt fra nybakte foreldre til besteforeldre og ikke glem oldemødre. Vårt mål er å inspirere andre til å strikke og designe. Bruk gjerne våre oppskrifter som en grunnoppskrift, og design dine egne plagg i farger og kombinasjoner du selv velger.

Under er bilder av endel av plaggene du vil finne i boka “Drømmestrikk”. Gled deg! Snart er den i din lokale bokhandler.

 

Drømmestrikk

Drømmestrikk