strikkeoppskrift

Julestrikk til baby i nydelig alpakka kvalitet. Rillestrikk med flettede detaljer ved raglan, og knepping bak, gjør settet litt ekstra nydelig og unikt.Julestrikk til babyJulestrikk til babyAlle trenger vi å sitte ned å trekke pusten innimellom. Mange strikkere hviler best med garn og pinner i hendene, inkludert meg selv. Hva er vel koseligere enn å strikke noe til de aller minste? Det er jo prosjekter som går rimelig raskt også! Julen nærmer seg med raske skritt, og både store og små skal være velkledde og ha både ett og to fine skift til julehøytiden. Vi kan anbefale julestrikk til baby, som betår av jakke, bleiebukse og lue. Delene kan kombineres eller brukes om hverandre som
supplement til andre plagg som vist her. Rekker du ikke hele settet, er delene like fine hver for seg. Rillestrikk ser ikke ut til å gå av moten med det første, og personlig synes jeg det er både klassisk og trendy!

Oppskriften på dette settet, og mye annet koselig julestrikk til baby og barn, finnes i vårt Julehefte 2016, som kan kjøpes i nettbutikken her. Settet går i størrelse 0-6 måneder, og passer like godt til gutter, som til jenter. Dessverre er fargen vi brukte i dale Alpakka utgåttt, men vi kan da anbefale Tynn AlpakkaUll fra Sandnes Garn som kan brukes til denne oppskriften,- Farge Smaragd nr 775. Begge er nydelige kvaliteter! Velg gjerne en farge som passer til mye av det den lille har i skap og skuffer fra før. Da kan jeg garantere at det er plagg som kommer til å bli hyppig brukt. Det er spesietlt viktig når man strikker til de aller minste, synes jeg. Da de vokser fort, og klærne Julestrikk til babyblir fort for små.

Velg gjerne flate knapper som det ikke er ubehagelig for babyen å ligge på, da kneppingen er bak!

 

Glade jul, hellige jul

engler daler ned i skjul.

Hit de flyver med paradisgrønt

Julestrikk til baby