strikkeoppskrift

Fjørlett strikkegenser, – et koselig gavetips for deg som sliter litt med å finne ut av hva du skal gi. Enten du velger å strikke ferdig genseren, eller å gi garnet i gave så den heldige mottakeren kan strikke selv…Fjørlett

FjørlettFjørlett kan brukes både til både hverdag og fest, og er like fin oppå kjoler som til jeans og bukser. Kanskje mangler du en genser til en fin julebukse eller et penskjørt? Jeg er jo litt ekstra stolt av disse nydelige jentene jeg er tante til!!!!! Er de ikke fine i hver sin Fjørlettgenser?!!

Fjørlett er en nydelig, enkel og kjappstrikket kosegenser til jenter i alle aldre. Strikket i eksklusivt mohairgarn som gjør den florlett og elegant. Dette blir garantert en favoritt.

FjørlettFjørlett strikkegenser er fra boka vår «En pust i bakken», og kommer i størrelse 6-12 år til barn, og i størrelse S-L til dame. Strikket i Påfugl som er et eksklusivt, langfibret og børstet mohairgarn. Dette gir superlette og luftige plagg som er elastiske, ikke siger og holder fasongen perfekt. Vi anbefaler Påfugl til alle typer lekre moteplagg, oversized gensere, jakker og flott tilbehør til både voksne og barn. Alle jentene her i huset har fått seg en Fjørlett strikkegenser. Jeg er nok den som har brukt genseren mest, kanskje fordi jeg er en smule kaldblodig i forhold til de små. Det betyr at vi har fått testet ut kvaliteten både ved bruk og ved (riktig) vask. Den holder seg like fin! Genseren er nokså smal og tettsittende, men ermene er posete og «baggy». Dette gir en oversized look, selv om den sitter ganske godt både i livet og over brystet.

Vi har strikket i fargene Blå nr 7914 og Natur 0020. Under har vi strikket i Mørk gammelrosa nr 7909.

FjørlettFjørlettFjørlett

 

Fjørlett

Takk til vår dyktige fotograf: Christiane Høines Baardsen, for nydelige bilder!