strikkeoppskrift

Minstengenser,- bedårende hverdagsgenser med flotte detaljer og lommer som passer både til inne- og utebruk. Her kan du leke deg med farger og uttrykk. 

Er du ute etter en klassisk genser, bør du se nærmere på minstengenser. Den passer like fint til gutter som til jenter, og er like fin til hverdag som til fest. Flotte detaljer som lommer med en kontrastfarge øverst. Halslinningen har fått en liten knapp og har en kontrastfarge som markerer brettekanten. Dette gjør at minstengenser får et litt eksklusivt preg. Den flotte alpakka-merino-miksen i mini sterk gjør at plagget får lunheten fra alpakkafibrene. Merinoullen øker elastisiteten og nylonforsterkningen gir genseren god slitestyrke.

Fargekombinasjoner vi har valgt til minstengenser er f.eksminstengenser

823 Lys brun melert kombiner med 835 Gullgul

857 Mørk sjøgrønn kombinert med 843 Gulgrønn

883 Lys/mørk denim kombinert med 865 Denim

eller for å få en litt mer klassisk variant

823 Lys brun melert kombinert med 824 Brun melert

Velg dine egne kombinasjoner for din minstengenser. Mini sterk finnes i nøytrale farger, duse pastell farger, klare farger, mouline farger og retro farger.  Det er over 30 farger å velge mellom så det er sikkert en fargekombinasjon som passer til din garderobe. Her har du mulighet for leke med farger og uttrykk slik at minstengenser blir favoritt.

Vær nøye med å følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften så vil minstengenser bli et ynglingsplagg.

Garn som Alpakka Wool og Tynn Alpakka har samme strikkefasthet som Mini Sterk.

Alpakka Wool har 60 % alpakka og 40 % ull. Garnet har alpakkafibrenes myke og slitestyrke, mens ull sørger for god elastisitet og fin struktur

Tynn Alpakka er 100 % alpakka – et 3 tråds garn hvor plaggene blir deilige og lette.

Oppskrift finnes i boka vår “En pust i bakken”, som kan kjøpes i de fleste bokhandlere over hele landet, og selvfølgelig i din nettbokhandel.minstengenser