strikkeoppskrift

Fjørlett strikkegenser, – nydelig, enkel og kjappstrikket kosegenser til jenter i alle aldre. Strikket i eksklusivt mohairgarn som gjør den florlett og elegant. Dette blir garantert en favoritt.

Fjørlett strikkegenserEndelig begynte skolen igjen! Dette har vi gledet oss til, like mye som vi gledet oss til den skulle slutte i juni. Spente små og store jenter og gutter. Noen savner skolekameratene, noen er bare maks klar til å ta i bruk den splitter nye sekken, andre er kanskje mer likegyldige, eller tar det som kommer, når det kommer…Hakuna matata. Alle har i hvertfall kjedet seg litt i overkant de siste dagene, og det kan være både sunt og godt på sett og vis. For oss foreldre er det jo godt å få mer rutine på både oss selv og barna.

Fjørlett strikkegenser er fra boka vår “En pust i bakken”, og kommer i størrelse 6-12 år til barn, og i størrelse S-L til dame. Påfugl er et eksklusivt, langfibret og børstet mohairgarn. Dette gir superlette og luftige plagg som er elastiske, ikke siger og holder fasongen perfekt. Vi anbefaler Påfugl til alle typer lekre moteplagg, oversized gensere, jakker og flott tilbehør til både voksne og barn. Alle jentene her i huset har fått seg en Fjørlett strikkegenser. Jeg er nok den som har brukt genseren mest, kanskje fordi jeg er en smule kaldblodig i forhold til de små. Genseren er nokså smal og tettsittende, men ermene er posete og “baggy”. Dette gir en oversized look, selv om den sitter ganske godt både i livet og over brystet.

Vi har strikket i fargene Isblå nr 5614 (til venstre), Armygrønn nr 7920 (midten) og Denim nr 7914 (til høyre). Sjekk fargeutvalget her. Med tykt garn og tykke pinner, er Fjørlett strikkegenser meget kjapp og enkel å strikke.Fjørlett strikkegenser

«Jeg gikk en tur på stien og søkte skogens ro»