strikkeoppskrift
Therese babysett i 5 deler, nå endelig som enkeltoppskrift i nettbutikken.

Therese babysett

Therese babysettTherese babysett eller også kalt knappesett, består av jakke, rumper, hårbånd, lue og lubber. En forholdsvis omfattende oppskrift, som inneholder mye forskjellig. Etter stor forespørsel har vi den glede å endelig kunne lansere denne som  PDF og enkeltoppskrift i nettbutikken her. Noen små endringer i farger og garnvalg, men ellers den samme som i boka “Strikk fra Gustav&Berta”. Boka er dessverre utsolgt, og vi har fått mange henvendelser om oppskriftene i denne boka, så vi jobber med å få lagt ut de fleste oppskriftene fra den som enkeltoppskrifter i nettbutikken.
Vi har strikket Therese babysett i Tynn Merinoull fra Sandnes Garn, – Aksgul nr 2124 i bunnfarge og Hvit nr 1002 til kontraster og til jakke. Sjekk ut de andre fargene her.
Therese babysett, og da spesielt rumperen, strikket vi opp som kopi av klær vår mor hadde til de eldste ungene. Så mye utrolig  fint tøy de strikket og sydde i gamle dager. Rumperen kan brukes med bare ben på de aller varmeste dagene, – og gjennom hele vinteren med strømpebukse og body under. Med to sett knapper for å regulere lengden på selene med, kan rumperen brukes lenge! Oppskriften går i størrelse 1- 18 måneder, og passer like godt til jente som til gutt, både til hentesett, og til å krype rundt og boltre seg i når babyen blir større og mer aktiv.
Kantene er heklet i kontrastfarge, her i hvit. Jakken er strikket i kontrastfargen, og den kan brukes til det meste som skulle befinne seg i sommergarderoben!! Vi har brukt naturknapper, som kan kjøpes i nettbutikken her. Settet krever 22 knapper (kommer litt an på størrelsen man strikker), så det kan være en fordel å velge en rimelig, men Therese babysettfin knapp.
Ha en fortsatt fin sommer, alle våre lesere!!