strikkeoppskrift

Tøffen body,- en enkel og praktisk body i retrostil med stripete overdel, snor i livet og knapper. Modellen er smal, uten å virke trang.

Tøffen bodyTøffen body går i størrelse 0-12 måneder og oppskriften finnes i boka vår “En pust i bakken”. Et behagelig og komfortabelt plagg krabaten kan boltre seg i på varme dager.

Knapper finner du i nettbutikken her. Vi har valgt å tvinne en snor og tre i hullbordenTøffen body. For å få tråden tynnere, delte vi garnet i to på langs. Ofte synes jeg at en tvinnet snor blir for tykk og dominerende på små babyplagg. Her kan det meste brukes av tråd, skinn og snor av ønsket salg.

Vi har strikket i Lerke fra Dale Garn. En nydelig kvalitet som egner seg veldig godt på våre trakter også om sommeren.

Våre fargevalg:

Over og til venstre: Blå nr 5845 i bunnfarge: mønsterfarger: nr 4018 Rød og nr 0017 Halvbleket hvit.

Til høyre (nr 1): Bunnfarge Mørk denimblå nr 8105. Mønsterfarge Ubleket hvit nr 0020 og Nugat nr 3041. (Nr 2) Bunnfarge Mørk rust nr 8117. mønsterfarge Ubleket hvit nr 0020 og Dus Fersken nr 8122.

Kombiner gjerne dine egne favorittfarger, og lag din egen kreasjon. Tegn opp fargene på forhånd, før du går i gang med strikkingen. Det gir deg en liten indikasjon på hvordan det ferdige plagget blir, og om det slik du så for deg. Bodyen er enkel og rask å strikke, så kanskje blir det flere i samme slengen…

«Knopper små de springer ut. Her er sol og glede»

Tøffen body kan også brukes hele året med strømpebukse og genser under. Med en strikkefasthet på 22 masker = 10 cm, er garnalternativene mange. Vi kan nevne Mandarin Medi (100 % bomull), Alpakka, Merinoull og Duo. Alle fra Sandnes Garn.

Lykke til med nye prosjekter!!