strikkeoppskrift

Munter t-skjorte,- tøff og trendy til kule gutter. Kombinere de flotte, lyse fargene i Pima Baby-serien til en skikkelig sommerfavoritt.Munter t-skjorteMunter t-skjorte fra boka vår “En pust i bakken” som kan kjøpes i nettbutikken her. Oppskriften går i størrelse 1-8 år, og erMunter t-skjorte perfekt til både lille,- og storebror. Ermene er strikket hver for seg, i forskjellige farger og sydd på bolen i etterkant. Ikke la deg skremme dersom du ikke har gjort det før,- det er over hodet ikke komplisert!

Vi ønsket oss en tøff t- skjorte til halvstore gutter. Det meste som finnes i butikker til denne målgruppen, han enten superhelter eller flammer trykket på.

Med en strikkefasthet på 22 m = 10 cm, er garnalternativene mange! Vi kan nevne Lerke, Duo eller Mandarin Medi.

Pima Baby fra Du store alpakka, inneholder 85 % peruansk Pima bomull og 15 % babyalpakka og produseres i Peru. Garnet er et sommer- og helårsgarn med et alpakkamykt grep selv med så høy andel bomull. Pima Baby inneholder ikke lanolin, er hypoallergent – det vil si at det ikke er allergifremkallende – og er et naturlig garnvalg for allergikere, de med sensibel hud og til baby og småbarn. Vær oppmerksom på at denne kvaliteten kun tåler vask ved lave temperaturer. Det kan være lurt å velge mørke farger, da flekker kan være vanskelige å få bort. Alternativt kan man strikke i Mandarin Medi fra Sandnes Garn, som er 100 % bomull, og tåler vask ved høy temperatur.

«En gång var vår og sommar en evighet lång»

Våre fargevalg:

Over har vi strikket i Lerke fra Dale Garn; Bunnfarge Jeansblå nr 8138, mønsterfarge Stålgrå nr 8108 og Halvbleket hvit nr 0017.Til venstre har vi strikket i Pima Baby, og begge bunnfarge Hvit nr 401. Mønsterfarger (1) i Mandarin nr 407 og Kanel nr 408. Mønsterfarger (2) Dus pistasj nr 413 og Petrol nr 414. Til Høyre har vi strikket i Pima baby bunnfarge nr 402 Natur med mønsterfarge nr 414 Petrol og nr 408 Kanel. Under; bunnfarge Hvit nr 40, mønsterfarge nr 406 Dus fersken og nr 407 Mandarin.

munter t-skjorte