strikkeoppskrift

Mor og barntopp i enkel og tidløs design som passer til det meste av blomstrete og stripete underdeler som sommergarderoben måtte inneholde.

Løstsittende, behagelig topp i nydelig linkvalitet – som både er miljøvennlig og bærekraftig. Enkel, men med vakker detalj/raglanfelling/hullmønster ved skuldrene. Oppskriften (og mye annet sommerstrikk) finnes i boka vår “En pust i bakken” som kan kjøpes i nettbutikken her.

Pure LINO har samme strikkefasthet som Lerke så oppskriftene kan fint brukes om hverandre. Ønsker man et rent bomullsgarn, kan Mandarin Medi fra Sandnes Garn brukes. Alle har samme strikkefasthet, – 22 masker = 10 cm, så alternativene er mange.

NB! STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT PÅ BANDEROLEN ER KUN VEILEDENDE. HUSK AT DU ALLTID SKAL FØLGE STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT I OPPSKRIFTEN.

Mor og barntopp

mor og barntoppMor og barntopp går i størrelse 2-12 år til barn, og i størrelse S, M og L til dame. Damefasongen er noe mer utringet i halsen. Selve bolen er det også litt fasong på, i forhold til barnemodellen som er ganske rett opp og ned. Kvaliteten er unik, myk og i 100 % lin med flott fall og svært gode bruksegenskaper. Dette er et perfekt helårsgarn. Plagg i Pure LINO er behagelig mot huden, puster, er svært fuktabsorberende og ideelt til all sommerstrikk. Kvaliteten har 22 forskjellige ndelige farger å velge mellom. Sjekk fargekartet her.

Over og til venstre har vi strikket i Army grønn nr 805. Til høyre og under har vi strikket i Dus Korall nr 811 og Kaki beige nr 802. Har du ikke prøvd ut garnet ennå,- kan det virkelig anbefales. Kvaliteten er forskjellig og annerledes å strikke med, men unik i bruk! Vask eller skyll gjerne opp plagget før bruk. Det er i stedet for damping, og gjør at strikken blir jevnere. Plagget tørkes flatt, og husk å bruke lav temperatur og skånsomt vaskeprogram. Mor og barntopp