strikkeoppskrift

“En pust i bakken” med Gustav&Berta; nå er den endelig her!!

“En pust i bakken”  er endelig å finne i de fleste bokhandlere og nettbokhandlere. Dersom du ikke har forhåndsbestilt boka ennå, kan den kjøpes hos Ark eller Haugenbok.no. Begge kan tilby gratis frakt og maks rabatt på 12,5% til kundene sine.

Å lage strikkebok er mye mer enn å skrive gode oppskrifter. Vår intensjon er å motivere og inspirere nye og gamle strikkere, og dermed er gjennomsnittlig vanskelighetsgrad i boka satt etter det formålet. Vi blir selv inspirert når andre inspireres, og det er fantastisk å høre at nybegynnere, som alltid har ønsket å strikke, kaster seg ut i det.

Vi oppfordrer også leserne våre til å hente inspirasjon fra et vel av kilder. Nyt de ulike årstidene, opplev kulturer og legg merke til fargene rundt deg. Og ikke glem å hente konkret inspirasjon fra andre strikkere, bloggere og instagramprofiler. Grunnlaget for kreativ utvikling legges tidlig i barneårene. Det å skape noe selv gir mestringsfølelse. Dette gjelder også oss. Inspirasjon stimulerer vår kreativitet, og vi bruker minst like mye tid på å la oss inspirere, som på selve strikkingen og oppskriften. Uten inspirasjon blir det lite og kanskje ingen motivasjon til å arbeide, produsere eller skape noe nytt.

Vi ønsket å lage en bok med plagg til vår- og sommer, og har denne gangen med enda litt flere oppskrifter til voksne. Boken inneholder 30 nye oppskrifter med nydelige design primært til barn fra 0 til 12 år. Her er det noe for enhver smak; gensere, skjørt, bodyer, bukser, jakker, luer og mye, mye mer. La deg inspirere, det er vårt mål!!

Takk til alle dere som har gjort det mulig å lage “En pust i bakken”

En pust i bakken

Med dette tar vi oss en pust i bakken.

Hilsen Mette og Gro

En pust i bakken

En pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakkenEn pust i bakken