strikkeoppskrift

Strikket tilbehør til både jenter og gutter i nydelige kvaliteter, farger og fasonger.

Strikket tilbehør kan utgjøre det lille ekstra på et antrekk. Det kan friske opp og gjøre antrekket fullstendig, eller bare rett og slett varme. Det er utrolig hvor mye et deilig og mykt ullskjerf faktisk varmer!!

Strikket tilbehørstrikket tilbehørBlåse skjerf (til venstre) finnes i boka vår “Strikk til baby og barn”. Oppskriften er i Fat Faerytale, og vi har strikket i Lavendel nr 798 og Mørk Denin nr 796. Fat Faerytale er tykk og litt chunky 100 % børstet alpakka. Den er superlett og silkemykt som en pusunge, og passer perfekt til skjerf, luer og tilbehør. Fat Faerytale er eventyrlig lett, bløtt og føles supermykt mot huden.

Kulingskjerf (til høyre) er strikket i Hexa Korngul nr 935 og Burgunder melert nr 918. Hexa er fra Du Store Alpakka , og er et supermykt, tykt og smidig garn som gir lette og luftige plagg. Garnet er kabelspunnet av alpakka og perfekt til tykke pinner. Hexa er svært elastisk og strekker seg når du strikker. Derfor er det ekstra viktig å starte med en strikkeprøve før du setter i gang med store prosjekter. Alle strikker forskjellig, og det gir utslag i det ferdige strikkeplagget. Vårt skjerf i Korngul har vi brukt hyppig gjennom hele vinteren. Det passer til, og frisker opp det meste av det vi har i garderoben. Vi bytter gjerne også på skjerfene.

Frisk lue  (til høyre) er strikket i Alpakka Tweed, også fra Du Store Alpakka. Lua passer perfekt som tilbehør til vår populære Jærgenser, men velger man en nøytral farge, vil den ellers passe til det meste.

Strikket tilbehørOppskrift på Frossen lue (nede til høyre) finner du også i boka vår.

 

Strikket tilbehør

Eik skjerf (over) er strikket i Lun Ull fra Sandnes Garn. Oppskriften på skjert, lue, genser og mye annet praktisk barnestrikk finnes i vårt Høsthefte som kan kjøpes her.