strikkeoppskrift

En pust i bakken med Gustav&Berta,- en ny og spennende bok til glede for alle strikkeglade kommer i slutten av mars.

En pust i bakkenVi har den glede av å introdusere vår neste bok “En pust i bakken” med Gustav&Berta. Vil du sikre deg boka, kan den forhåndsbestilles hos Ark her, og hos Haugen bok her. Begge tilbyr fri frakt til kundene sine.
En pust i bakken

Vi er i ferd med å legge den mørkeste tiden bak oss, og vi går mot lysere tider, og mot vår og sommer. Vi har gleden av å vise dere en liten smakebit av vår bok som blir utgitt før påske. Endelig dato venter vi ennå på. Boka er spesielt rettet mot baby og barnestrikk, – men denne gangen har vi også litt mer mor&barn, far&sønn modeller. Det håper vi dere vil like. Vår intensjon er å inspirere alle (også nybegynnere) til å tørre å ta pinnene fatt.

Viktig for oss er også å designe klær og plagg som barna er komfortable i, og trives med. Da vil plaggene automtisk bli hyppig brukt. De gode garnkvalitetene vi kan boltre oss med, er luksus kvalitet og ypperste klasse råvarer. Behandler man plaggene med omhu og vasker som oppgitt, vil de også kunne gå i arv, og plaggene kan brukes flere ganger.

Designet fra Gustav&Berta er stort sett basert på konkrete behov, og modellene er prøvd ut på egne barn. Kvalitetene som går igjen er ull, bomull og alpakka. Alle plaggene i denne boka er strikket i garnkvaliteter fra House of Yarn, som eier Knit at Home, Dale Garn og Du Store Alpakka. Dette har gitt oss mange fine,- og ikke minst spennende garnkvaliteter å velge mellom.

TIPS! Vær nøye med strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften. Din egen strikkefasthet kan variere i forskjellige garntyper, og ikke minst med tykt garn og tykke pinner. Strikk gjerne en liten prøvelapp på forhånd, da blir resultatet best mulig.

Så snart “En pust i bakken” kan forhåndsbestilles, legger vi ut linken på våre nettsider og sosiale medier.

 

En pust i bakken