strikkeoppskrift

Gåsunge jakke bærer sitt navn med rette. Kvaliteten er superlett og silkemykt som en gåsunge, og jakken passer perfekt til de aller minste. 

Gåsunge jakkeGåsunge jakke er strikket i Fat Faerytale fra Du Store Alpakka. Sjekk de nydelige fargene her. Fat Faerytale er en tykkere, litt chunky utgave av klassikeren Faerytale. Begge er i 100 % børstet alpakka. Fat Faerytale er eventyrlig lett, bløtt og føles supermykt mot huden. Med en strikkefasthet på 13 m = 10 cm, er jakken stikket på en snipp snare. Det er et forholdsvis enkelt strikkeprosjekt, og kanskje også noe for deg som er fersk i faget?! Husk bare å måle strikkefastheten din først, for å få et bra resultat. Når man strikker med så tykt garn, utgjør et par masker ganske mye. Vi har gått ned i pinnestørrelse i forhold til veiledende på garnet. Men husk at alle pinnestørrelser som er oppgitt, er veiledende.

Oppskrift på gåsunge jakke finner du i boka vår. Den er å få kjøpt i de fleste bokhandlere over hele landet. Størrelsen går fra 1-24Gåsunge jakke måneder, og jakken er perfekt som ytterjakke når barnet skal i vogna, eller i bilstol når det nærmer seg vår.

Over har vi strikket i (til venstre) Mørk Syrin nr 791 og (til høyre) Blek Rosa nr 789. Vi har brukt Mina knapp, som kan kjøpes i vår nettbutikk her.

Du Store Alpakka bruker farger som er speilet i andre kvaliteter denne produsenten fører. Vi kan derfor leke oss med flere plagg ton-i-ton, selv om de er strikket i en annen garntype. Se bildet tilhøyre. Her kan gåsunge jakke brukes som en tilleggsjakke på ekstra kalde dager, Hjertevenn babysett (også fra boka) er strikket i Tynn Alpakka.

Husk at hver gang du kjøper garn fra Du Store Alpakka, støtter du Mirasolskolen i Peru.

Lykke til med nye strikkeprosjekter!!