strikkeoppskrift

Einer jakke i nydelig og myk merinoull fra Sandnes Garn.

Einer jakkeEiner jakke passer like fint til både jenter og gutter, og er like fin til skjørt som til bukse,- hverdag som fest. Jakken er fra vårt Høsthefte som i sin helhet er laget med kvaliteter fra Sandnes Garn. Einer jakkeHeftet er spesielt rettet mot større barn, og her er masse inspirasjon å hente til akkurat denne aldersgruppen. Oppskriften går i størrelse 1- 8 år.

Einer jakke er strikket i Merinoull, som inneholder 100 % merinoull. Dette er en kvalitet som klør minimalt. Ferdig plagg blir dessuten utrolig jevnt og gir et nydelig resultat. Kvaliteten er deilig og myk, og den er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Merinoullen i dette garnet er fra Sør-Amerika hvor mulesing ikke forekommer. Som forbrukere, kreves det at vi gjør ettertanke hva vi egentlig forbruker. Kanskje kan det være veldig fint at kvaliteten vi strikker av, koster litt mer pr nøste når leverandøren kan forsikre oss om slike garantier? Bare en liten tankevekker….

Vi har strikket Einer jakke i en rekke forskjellige farger og kombinasjoner,- både av ton i ton og kontraster. Over har vi strikket i bunnfarge Gråmelert nr 1042 med striper i Olivengrønn nr 9364. Til venstre: bunnfarge i Gammelrosa nr 4042 og striper i Mellombrun nr 3161. Til høyre i bunnfarge Støvet lys blå med striper i Gråblå nr 6071.  Ermene er strikket ensfarget i bunnfargen, det vil si at de må sys i etterpå. Her er det bare å leke seg med forskjellige farger! Kanskje er det en fin ide å la barnet selv bli med på fargevalget. Jakken er også perfekt til søsken, da man kan bruke samme bunnfarge, og skifte ut stripene med gutt/jente relaterte farger.

Vi har brukt Klaus knapp, som kan kjøpes i nettbutikken her.Einer jakke