strikkeoppskrift

Vidt strikkeskjørt i vid og komfortabel fasong til både hverdag og fest. 

Vi tar fatt på et nytt år, og gleder oss til nye utfordringer og prosjekter som 2019 måtte bringe. Vi har spennende ting på gang, og oppdaterer deg underveis.

Vinteren er ennå i full gang, og kanskje du er en av dem som trenger inspirasjon og tips om hva du kan strikke…

Vidt strikkeskjørtOppskriften på vidt strikkeskjørt er hentet fra vårt Høsthefte som i sin helhet er laget i samarbeid med Sandnes Garn. Skjørtet er strikket i Smart, som gir plagget et unikt og fastere preg enn en kvalitet som for eksempel Alpakka. Strikkefastheten er 22 m = 10 cm, så garnalternativene er mange. Merinoull og Duo er også er kjempebra alternativ til dette skjørtet. Ønsker man at skjørtet skal stå litt ut, vil vi anbefale å bruke Smart. En annen god grunn til å bruke denne kvaliteten, er fargeutvalget. Smart kan flagge med nesten 50 forskjellige flotte farger,- sjekk ut her. Over har vi brukt Duo Varmbrun nr 3543. Til venstre har vi brukt Smart Flyblå nr 6355, under Smart Blåmelert nr 6324. Velg en farge som passer til mye av det du måtte ha liggende i skapet, da vil skjørtet automatisk bli hyppig brukt!

Vidt strikkeskjørt går i størrelse 3-10 år, og kan brukes lenge. I livet er det tatt høyde for strikk, som kan reguleres etterhvert som barnet vokser. Skjørtet deles inn i partier, og det felles på samme sted. Dette gjør at noen felter vil gå ned i spiss, som gir et tøft preg og snitt på skjørtet.

Vårt Høsthefte kan kjøpes i de fleste Garnbutikker, men også i vår nettbutikk her. Her finnes også mye annen inspirasjon til større barn, og de fleste oppskriftene går opp til 8 og 10 år, noen også til 12 år.Vidt strikkeskjørt