strikkeoppskrift

Vi åpner den 5. luke i vår julekalender. I dag får du vårt Julehefte 2016 i tykket utgave for halv pris, så langt beholdningen rekker!

Her finnes masse inspirerende julestrikk til deg som har noen skjønne små å strikke til.

Julehefte 2016

Førjulstia er noe av det koseligste jeg vet om. Kakene smaker best og forberedelsene kan skje i ro og mak,- hvis man starter tidlig nok. Spente barnJulehefte 2016 som gleder seg til hver minste detalj. Noe husker de fra i fjor, og mye husker de ikke. -Skulle ønske tia stod stille, for å feire jul med småbarn, er helt fantastisk.

Selve prosessen med planlegging av hva man skal strikke og lage, tar litt tid, men er jo minst like koselig som selve håndarbeidet, synes jeg.

Vi vil vise noen smakebiter, og håper å inspirere akkurat deg med et koselig håndarbeid frem mot jul. I vårt julehefte finnes små og store prosjekter, samt litt tips og ideer. Oppskrifter på baby-og barneklær, noe helt opp til størrelse 8-9 år, altså noe for enhver smak og behov.

…Så gjør vi så når vi henger opp vårt tøy…

Har du litt restegarn? Lag en koselig og dekorativ advents kalender.

Skal du strikke julegaver? Få inspirasjon til både små og store prosjekter som kan bli til julegaver.

Trenger du tips til juleklær? Her finnes oppskrifter til små og store, jenter og gutter.

julehefteEller kanskje du rett og slett bare trenger et koselig håndarbeid til julehøytiden og fridagene? Ta en titt i vårt julehefte da vel, og kom i julestemning.julehefte

Julehefte 2016 kan kjøpes i nettbutikken her.

En god og stemningsfull førjulstid ønskes alle våre lesere!Julehefte