strikkeoppskrift

Strikkeluer i mange forskjellige former og fasonger til barn i alle aldre. 

StrikkeluerStrikkeluerHer viser vi forskjellige luer, alle med oppskrift som finnes i boka vår “Strikk til baby og barn”. Luer er noe et småbarnshjem aldri får nok av,- ren forbruksvare her i huset i hvert fall.

Snerten lue,- rillelue i vendestrikk med pelsdusk til venstre. Lua har god passform, og sitter godt på hodet.  Dette er vår favoritt. Oppskriften går i størrelse 3 måneder til 2 år. Lua blir meget tøyelig og elastisk, og vokser med barnet. Her har vi strikket i dobbel Mini Alpakka fra Sandnes Garn, som har samme strikkefasthet som Tynn Alpakka i oppskriften.

Stilig lue (til høyre) er strikket i Lerke fra Dale Garn.Oppskriften går i størrelse 2-8. En trendy lue med enkelt mønster som egner seg mest til høst- og vårtemperaturer. Denne garnkvaliteten er helt suveren for de som føler at ren ull klør.

Frossen lue (under til venstre) er en tykk lue med fletter, strikket i dobbelt garn. Med tykke pinner (nr 5), er det et prosjekt som går rimelig kjapt. Vi har brukt hvitpelsdusk, men

Strikkeluervalgmulighetene er mange! Pels er et hett tema for tiden, men her må folk føle frihet og bruke det de føler blir mest riktig.

strikkeluer

Fuskepels er helt innafor! Oppskriften går i størrelse 4-10 år.

Frisk lue (nede til høyre) er strikket i Alpakka Tweed fra Du Store Alpakka. Lua kan brukes med valgfritt glattstrikk eller vrangstrikk ut, og har knappedetaljer i siden. Tweed er en nydelig og myk kvalitet med et klassisk, rustikt preg, men er overraskende myk og behagelig. Garnet kommer i 21 flotte farger, inspirert av naturens fargespill. Plagg laget i Alpakka Tweed blir myke og gode å ha på, og holder fasongen godt ved bruk. Dette garnet er lett å strikke av og er flott til både strikkeluer og andre plagg og tilbehør til hele familien. Oppskriften går i størrelse 6-12 år.strikkeluer