strikkeoppskrift

Helårsjakke i tynt garn med tykke pinner blir en luftig jakke som kan slenges over antrekket til alle anledninger og årstider. Jakken strikkes i det delikate garnet Dreamline Sky, noe som gir den en vakker silkeglans og mykhet.

Plutselig var det høstferie allerede! Du, som tiden flyr! Trenger du tips til et koselig og lekkert høstprosjekt, er dette kanskje noe for deg…

Helårsjakke er strikket på pinnenummer 5, som da gir en strikkefasthet på 19 m = 10 cm. Ønsker man en tettere look, og en varmere og lunere jakke, kan Big Sterk være et garnalternativ. Merk at det blir en helt annen look på ferdig plagg. Oppskriften finnes i Helårsjakkeboka vår “Strikk til baby og barn” og den går i størrelse 1- 6 år. Jakken har forskjellige mønsterfelt på bolen, med glattstrikkede ermer. Fortvil ikke dersom jakken ser ujevn ut når du strikker den. Det vil jevne seg ut ved damping, og så er det litt av stilen når man bruker tynt garn til tykke pinner.

Straks sommeren er endt, blir løvet tent

Husk at hver gang du kjøper garn fra Du Store Alpakka, støtter du Mirasolskolen i Peru. DreamLine sky inneholder 70 % baby alpakka, 30 % mulbærsilke. Garnet har en vakker silkeglans og mykhet der den fine blandingen av silke og baby alpakka kommer til rette. Garnet er tynt og delikat. Se fargeutvalget her.

Alle knapper er fra vår egen nettside, og kan kjøpes her. Vi synes at knapper kan være veldig kostbart, og har prøvd å få et lite utvalg som er litt rimeligere.

Helårsjakke kan brukes til det meste, -både til hverdags og fest. Over kjoler, til bukser og til skjørt. Velg en farge som passer til mye av det som er i skapet fra før. Da kan den kombineres med mye, og vil bli mye brukt.Helårsjakke