strikkeoppskrift

Hjertevenn strikkesett til baby, med oppskrift fra “Strikk til baby og barn”

HjertevennHjertevennHjertevenn er strikket i nydelig kvalitet fra Du Store Alpakka,- Tynn Alpakka.  Sjekk utfargeutvalget, her finnes 50 forskjellige farger å velge mellom! Settet passer like godt til jenter som til gutter, og jakken kan like godt brukes seperat. Buksa er veldig praktisk å ha som yttertøy, dersom babyen har rumper og bare strømpebukse.

Et tøft og annerledes babysett med bakkneppet jakke, stripet bukse og topplue. Det passer like flott som hentesett som til å ha under vinterdressen. Veldig lunt og behagelig for den lille som etterhvert kravler rundt på gulvet. Oppskriften går fra nyfødt til størrelse 12 måneder. Fantastisk fin å kombinere med Gåsunge-jakke, også fra boka vår.

 

Garnet har en strikkefasthet på 27 m = 10 cm. Garnalternativer kan være Mini Alpakka, Tynn Merinoull og Mandarin Petit,- alle fra Sandnes Garn.

Før du ble født, var du elsket

Over har vi strikket i bunnfarge Dus gammelrosa nr 124 med striper i Rust melert nr 139. Til venstre bunnfarge i Grågrønn nr 147 med striper i Kitt nr 118. Til høyre Bunnfarge Lys blå/blå nr 177 med striper i Lys grå melert nr 114. Lag din egen fargekombinasjon i dine favorittfarger, og lek deg med forskjellige striper. Lag din egen lille vri, det er gøy!!

Tynn Alpakka er en kvalitet som dessverre ikke føres av så mange garnforhandlere, utenom Husflid butikker. Det er en fantastisk kvalitet, som jeg har totalt forelsket meg i. Nydelig, lekker og tynn kvalitet, med fantastiske farger. Sistnevnte er utrolig viktig for min del, da farger er en viktig del av kreativitetsprosessen, og veldig spennende og givende å jobbe med. Jeg har for alvor fått øynene opp for veldig lyse pasteller eller “non-farger”, -som nesten ikke er farger… De passer nemlig til det meste, og er spesielt nydelige til jord og høstfarger.


Hjertevenn