strikkeoppskrift

Fiffig strikkeskjørt til høstfine jenter fra boka vår “Strikk til baby og barn”

Fiffig skjørtFiffig strikkeskjørt er et forholdsvis enkelt og kjappstrikka prosjekt. Nydelig og behagelig å ha på, som de fleste jenter vil elske. Akkurat passe kort til at det er praktisk også i lek og aktivitet, og passer like godt til hverdags som til fest. Skjørtet er strikket i fin kvalitet fra Dale Garn; Lerke. 

Lerke er et mykt og slitesterkt helårsgarn i fin merino-bomulls-blend. Dette er et godt alternativ til finere strikkeplagg og når du synes ren ull er for varmt. .

NB! Husk at du kan strikke med Lerke, Natural Lanolin Wool, Pure ECO Wool, Falk og Pure Lino etter samme oppskrift.

Strikkefasthet: 22 masker i glattstrikk på pinne nr 3,5 = 10 cm.

STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT PÅ BANDEROLEN ER KUN VEILEDENDE. HUSK AT DU ALLTID SKAL FØLGE STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT I OPPSKRIFTEN. Strikkefastheten reguleres lett ved å gå opp eller ned i pinnestørrelse.

Selv om vi ennå har milde og solfylte dager, kan vi merke at høsten siger sakte men sikkert innover landet. Etter en så fantastisk sommer, er vi vel mer eller mindre klar for å lukke dørene og lade opp til kalde, korte og mørke dager…

“Sommeren er forbi. Den forsvant like hurtig som den kom.”

Vi har brukt fargene Dus Aprikos nr 8125, og Dus Fersken nr 8122, men i dette garnet finnes det virkelig mange nydelige farger å velge mellom. Kvaliteten egner sel vel så godt om vinteren som om sommeren, men ønsker man en ren ullkvalitet, kan man bruke Merinoull eller Smart fra Sandnes Garn, Falk eller Lanonlin Wool fra Dale Garn. Veldig praktisk plagg å bruke oppå ulltøy i barnehagen. Oppskriften går i størrelse 2-10 år, og finnes i boka vår “Strikk til baby og barn”. Boka kan kjøpes i de fleste bokhandlere over hele landet.Fiffig strikkeskjørt