strikkeoppskrift

Vi holder workshop under Strikk og drikk helgen 27. oktober 2018. Sett av datoen, dersom det er av interresse!!

strikk og drikkEr du fersk i faget, – eller kanskje til og med nybegynner,- kan vi tilby workshop med 3 forskjellige enkle luer:

-Rillelue med klaffer (størrelse 1-2 og 3-4 år)

-Kyselue med blondekant (størrelse 6-9 og 12 måneder)

-Tykk kyse med riller (størrelse 0-3 (3-6) 12-18 måneder (2-3) år)

All påmelding skjer her.

Vær ikke redd for å komme med spørsmål i forkant. Det er mye som kan avklares over mail eller telefon.strikk og drikk

Ønsker du hjelp eller veiledning, er vi der for å tilrettelegge på best mulig måte. Kanskje ønker du bare rett og slett en prat over kaffekoppen og strikketøyet? Da er du faktisk like hjertelig velkommen. Strikking er sosialt.

Alle kursdeltagere vil få oppskrift i et praktisk og stilig strikkenett i filt fra Gustav&Berta.

Strikking er den nye yoga. Det senker hjerterytmen.

Vårt kurs er i hovedsak for å motivere og inspirere unge, nybakte mødre som har lyst å prøve seg med pinnene. Alt du trenger er strikkelyst og pågangsmot. Det viktigste er å begynne med enkle og små prosjekter, for siden å utvide horisonten til større og mer kompliserte oppskrifter etterhvert. Det gir mestringsfølelse og skapertrang,- man blir mer og mer kreativ. Vi gleder oss, og håper at akkurat du strikker innom til en hyggelig prat. Vel møtt! Og husk; det er enklere enn det kanskje ser ut!!

Sett av helgen!! Vi håper vi ser deg, for her skjer det masse spennende! Sjekk opplegget på Strikk og drikk sine egne sider her.

strikk og drikkStrikk & Drikk er en gruppe sosiale strikkere som tar med strikketøyet og møtes på Cardinal Pub en gang om måneden. Stavanger Strikk og Drikk ble stiftet i 2016 og arrangerer  sosiale strikkerelaterte arrangementer, dersom det skulle være av interesse.