strikkeoppskrift

Vår nye strikkebok er endelig i butikkene.

Endelig er vår strikkebok i de fleste bokhandlere. Vi har ventet og gledet oss lenge, og er veldig stolte over resultatet. Vi har fått jobbe med de flinkeste folka i Pitch forlag, og de har virkelig klart å levere det vi ønsket.  Her finnes strikk til både baby, barn og voksne, samt mange små restegarns prosjekt som kan være gøy å strikke innimellom. Trenger du inspirasjon til strikk for de aller minste, kan du la deg inspirere i boka. Vi har fokusert på baby, men her finnes absolutt også nydelige plagg til større barn. Det nye er vår lille kolleksjon til foreldre og barn.

Har du enda ikke sikret deg boka,  kan den enda forhåndsbestilles her Da vil du få den i posten så sant den er på lager.

Alle garnkvaliteter i boka er fra House of Yarn. De er eier av Dale Garn, Du Store Alpakka, Knit at Home og Gjestal Garn. Vi bruker for det meste garn fra de to førstnevnte. Alle fire leverandørene kan mye om både garn og farger, så det er mange nydelige garnkvaliteter vi har fått boltre oss med. House of Yarn lagerfører de lekreste kvaliteter til mange forskjellige bruksområder. Vi er for det veldig opptatt av av garnet vi bruker skal inneholde mest mulig naturlige fibre.

I vår strikkebok har også såvidt kastet oss på mohair bølgen, men det begrenser seg litt med tanke på praktisk bruk til småbarn. Boka kan grovt sett deles inn i 3 bolker: En del er til baby, en til 2-6 år og resten er til barn fra 4-16 år.

Vår intensjon er å få flere til å strikke, derfor har vi vanskelighetsgrad på oppskriftene i boka. Begynn med små, enkle prosjekt, og avanser etterhvert! Da vil du etterhvert finne glede i hver eneste maske, som gir deg mestringsfølelse og skapertrang!Strikkebok