strikkeoppskrift

Nytt høsthefte i nettbutikken nå!

HøsthefteHøsthefteHøsthefte med masse inspirasjon til høstgarderoben er nå tilgjengelig i nettbutikken her. Sommeren er aldeles ikke på hell enda,- håper jeg, men det kan være koselig å være ute i god tid med alt som skal strikkes. Heftet er også å finne i de fleste garnbutikker som fører Sandnes Garn. La deg inspirere, og skap fine plagg i dine egne farger. Hvis du tar bilder og poster, tagg oss gjerne, for det er så gøy å se!

Heftet er det tredje, og (til nå) siste heftet vi har laget i samarbeid med Sandnes Garn. De har supermange fine garnkvaliteter, og garnet er av høy kvalitet. Er du en av dem som synes garn er kostbart? Da har du har rett!! Det er å regne som luksus vare, -av høy kvalitet. I Sør Amerika, hvor det meste av for eksempel alpakkaull produseres, har bøndene selv ikke råd å bruke ulla. De bruker mye syntetisk, og fryser seg gjennom vinteren. -Bare en tankevekker…

I Høsthefte har vi fokusert på oppskrifter til de største barna, denne gangen. Det har vært en mangelvare den siste tiden, og det ønsket vi å gjøre noe med! Her finnes oppskrift på kjoler, jakker, gensere, skjørt, luer osv. Noe for enhver smak og fasong. Vi tenker mye på barnets komfort, gjenbruk og farger når vi designer klær. Størrelsene varierer, men de fleste oppskrifter går opp til 8 år, noen også opp til 10 og 12 år. Vi har brukt mange forskjellige kvaliteter og garntykkelser, men alt fra Sandnes Garn.

Under følger noen bilder fra heftet, men følg oss gjerne på bloggen og instagram videre. Der deler vi fargevalg og annen praktisk informasjon knyttet til det bestemte plagget vi blogger om. Lurer du på noe, er det selvsagt bare å ta kontakt, mailadresse står bak på heftet.

HøsthefteHøsthefte