strikkeoppskrift

Ny strikkebok: Gustav&Berta, strikk til baby og barn

Da er vi så heldige å få introdusere vår nye strikkebok: “Gustav&Berta, strikk til baby og barn”. Boka skal lanseres i august, og her kan boka forhåndsbestilles, hvis du StrikkebokStrikkebokvil sikre deg en av de første eksemplarene til deg selv eller som en overraskelse til noen du er glad i. Vår nye strikkebok finner du etterhvert i de fleste bokhandlere, – i første rekke ikke i vår egen nettbutikk.

Boka er laget i samarbeid med Pitch forlag, som vi har jobbet tett sammen med gjennom hele prosessen. De har hjulpet oss med en bok som vi er stolte av, og har brukt vår stil til å formidle med. Det liker vi!

Søtt og romantisk, men med en tøff undertone. Boken inneholder over 40 oppskrifter med nydelige design til barn fra 0 til 12 år. I tillegg finner du design til voksne.

Her er det noe for enhver smak. Flotte gensere, kjoler, hentesett, bukser, jakker, luer og mye, mye mer. Noen oppskrifter er enkle og andre har høyere vanskelighetsgrad.
Plaggene i boken passer til både gutter og jenter, og du får også oppskriften på en lekker kolleksjon til mor/datter og far/sønn. I vår nye strikkebok finner du søte og romantiske plagg til baby, og tøffe og trendy plagg til større barn. Denne gangen har vi fokusert mest på baby. Mye av miljøet i boken er fra ville og vakre Jæren, som vi er så heldige å ha så og si rett utenfor stuevinduet vårt.

Trenger du inspirasjon til baby- og barnestrikk, er denne boka noe for deg. Her finner du oppskrifter i de fleste standard strikkefastheter, og plagg for både jenter og gutter, små og store.

“Fortsatt” god og varm sommer, til alle våre lesere! Lykken er å ha et strikketøy å kose seg med!Strikkebok