strikkeoppskrift

Strikket overall med korte ben til livlige, små sommer krabater.

Strikket overallStrikket overall med stripet er fra vårt Barnehefte med hint av vår og sommer. Heftet er laget i samarbeid med Sandnes Garn, og er det andre heftet vi gir ut sammen. I begynnelsen av juni kommer vårt tredje hefte (også med Sandnes Garn), som er rettet mot større barn og høst. Følg med!! Men nå kan vi først og fremst endelig nyte sommeren med koselig sommerstrikk og masse inspirasjon fra vårt Barnehefte. La deg inspirere, og følg oss gjerne på Instagram for nesten daglige oppdateringer.

Vi har strikket i Mandarin Medi, i fargen Teracotta nr 4234. Sjekk fargeutvalget her. Denne fargen er jeg helt hekta på, og spesielt til gutter! Fargen finnes i mange forskjellige nyanser, og jeg liker egentlig hele spekteret. Men denne fargen i Mandarin er i en klasse for seg, synes jeg. Ikke for mye pastell, ikke for rosa, ikke for lys, ikke for mørk… Bare helt perfekt! Fargen er nok en smule viktigere for meg, enn kvaliteten plagget skal strikkes i. Det betyr slettes ikke at jeg velger dårlige kvaltiteter, bare at garnvalget kommer i andre rekke. Fargen kommer i første.

Oppskriften er i Duo fra samme leverandør, og går i størrelse 0-36 måneder. Den er opprinnelig med striper, men her har vi strikket i ensfarget. Strikket overall er et plagg du blir glad i, og som krever minimalt tilbehør. Standard strikkefasthet på 22 m = 10 cm, gjør at garnalternativene er mange. Dressen er mest praktisk for bleiebarn, da den kan være vanskelig å få av og på helt alene. Passer like fint til jenter som til gutter.

Detaljene setter ofte en liten spiss på hele plagget. Vi har brukt brune knapper og immitert skinnsnor til livet, som begge deler kan kjøpes i nettbutikken her.