strikkeoppskrift

Matrosstrikk i nye fargekombinasjoner til sol, sommer og festelige anledninger.

Matrosstrikk i matchende farger til både jente og gutt. Strikket i Mandarin Petit og Mandarin Medi fra Sandnes Garn. Mandarin inneholder 100 % bomull, og den finnes i forskjellige tykkelser; Petit, Medi og Grande. Det finnes også i heklegarn og Naturell, men det er Petit og Medi som er best egnet til småbarnstrikk. Garnet er mykt og delikat, og velegnet til både baby, barn og voksne. Plagget må vaskes separat, men tåler vask opp til 60 grader. Det er absolutt en fordel når de små, skjønne skal kose seg både med is, sjokolade og jordbær gjennom hele sommeren. Garnet tåler også hyppig vask og hard bruk.

Fargen Jeansblå nr 6543, har jeg falt pladask for!! Bare ett ord å si om den: Nydelig! Som mange ganger tidligere nevnt på bloggen, har jeg en forkjærlighet for rødt og blått sammen i kombinasjon og i all slags forskjellige nyanser.

Kragene er løse og ikke festet til plagget. Det gjør at både t-shirt og kjole kan brukes med og uten. Kragen er også nydelig på andre klær.

Isak (til venstre): T-shirt, krage og kort bukse strikket i Mandarin Medi,- med oppskrifter fra vårt  “Vår- og sommerhefte” som selges i de fleste dagligvarebutikker i en begrenset periode.

Truls (midten): T-shirt strikket i Mandarin Petit. Oppskrift finnes i vårt Skole – og barnehagehefte. Oppskrift på kragen finnes her. Den er strikket i Mandarin Medi.

Hannah (til høyre): Har hverdagskjole, også fra Skole- og barnehagehefte. Kjolen er strikket i Mandarin Medi, og har vært favorittplagget leenge!!

Ønsker man at søsken skal mache, kan det være nok med å ha en farge som går igjen. Selve plaggene trenger ikke å være like, for å få en helhet. Ofte krever barna forskjellig snitt og fasong, og kan dermed ikke bruke samme plagg. 
Matrosstrikk