strikkeoppskrift

“Vår -og sommerstrikk fra Gustav&Berta”, – nytt hefte i salg i de fleste daglivarebutikkene nå!

Vår -og sommerstrikk samlet i et hefte,- for deg som trenger inspirasjon til sommerens strikk! Heftet er på en måte våre beste oppskrifter, samlet i et koselig og inspirerende Sommerstrikkhefte, samt litt nyheter og noen smakebiter fra boka som kommer. Vi har fått tilbakemelding på at flere (kanskje litt eldre damer) sliter med å bestille våre oppskrifter på nett, og å kunne motta og bruke enkeltoppskrifter digitalt. Mange synes det beste er å ha oppskriftene samlet i hefte eller bok.

Størrelsene kan virke sprikende, men det er jo også målene for babyer og barn i denne aldersgruppen. Vi strikker alt selv, og har prøvd ut det aller meste på våre egne barn, og slik har vi videreutviklet plaggene til de er blitt det vi forestilte oss. I heftet finner du forslag til både hverdags -og festklær, og er ikke 17.mai antrekket i boks enda, finnes flere ideer i heftet.

Fargevalg har alt å si. La gjerne barna velge farge – og plagget blir en enda større suksess!

Vi håper dere finner stor glede i plaggene i dette heftet. Nå jobber vi med helt nye design som alle blir samlet i en bok. Boken kommer ut i august 2018. Gled dere!! Det Sommerstrikknye denne boka er at vi har en aldri så liten kolleksjon med far/sønn og mor/datter. “Best of” heftet har vi  laget i samarbeidet med Pitch forlag. I dette heftet finnes også alt dutrenger å vite om hvordan boka kan forhåndsbestilles.

Under får du en liten smakebit på hva som finnes i heftet,- hovedsakelig går størrelsene i 0-10 år. Det kan dessverre ikke kjøpes i nettbutikken vår denne gang, men finnes i de fleste store dagligvarebutikker i en veldig begrenset periode!! Så løp og kjøp, og bli inspirert!SommerstrikkSommerstrikksommerstrikk