strikkeoppskrift

Sander rilledress i mykeste merino fra vårt hefte “Mens vi venter”. 

Sander rilledressSander rilledressGodt nyttår til alle våre lesere. Håper alle er klar for å ta fatt på et nytt år!!

Sander rilledress er den eneste oppskriften i dette heftet med størrelser fra prematur og opp til 3 måneder. Prematur i strikkeoppskrifter kan være litt utfordrende å finne. Babyer er jo også veldig forskjellige, så det kan vanskelig å finne riktig størrelse før barnet er født.

Brettekanten på ben og ermer kan lett brettes ned og varme små, kalde hender og føtter som hadde det så lunt og godt inni magen til mor. Passformen er smal, og tettsittende, så det kan være lurt å velge en størrelse større enn normalt, dersom babyen er stor. Sander rilledress er strikket i Tynn Merinoull fra Sandnes Garn. En nydelig og utrolig myk kvalitet som egner seg perfekt til babytøy. Garnet er både godt å strikke med, og nydelig i bruk og like fint ved hyppig vask. Her finnes over 30 nydelige nyanser, sjekk fargene her.

Til venstre har vi strikket i Jeansblå nr 6052, til høyre Hvit nr 1002 og Gråmelert nr 1042. Knapper finnes i nettbutikken, se vårt utvalg her.

Under har vi vist hvordan en liten detalj som knapper sydd fast med kontrastfarge, kan friske opp et grått og kjedelig plagg. Et annet tips er å velge knapper i kontrasfarge. Oppskrift på Sander rilledress finnes i vårt babyhefte “Mens vi venter”, et hefte laget i samarbeid med Sandes Garn.

Jeg kan selv huske jeg strikket en slik dress, da jeg ventet en av mine små. Den ble hyppig brukt, og savet var stort da babyen vokste utav den. En hel dress krever på ingen måte noe tilbehør, for det kan være stressende nok å holde styr på riktig body og strømpebukse når den lille bæsjer og gulper i utakt.

Sander rilledress