strikkeoppskrift

Snømannstrikk i nydelig kvalitet til julens mange anledninger. SnømannstrikkStrikket i nydelig Cotinga fra Dale Garn. Her i fargene Lys grå nr 7665, Lys Sand nr 2431 og Dus grønn nr 8231. Skjerfene er strikket og hengt på etterpå, i en liten garn rest vi hadde liggende. Fargen på skjerfet skal pynte litt opp, og sammen med bittesmå knapper til øyne og på magen på snømannen, blir genseren mer gøy å bruke for barna.

Cotinga er et 3-tråds garn i superwash merinoull og alpakka som gir myke, kløfrie og luftige plagg. På pinne nr 5 og med strikkefasthet på 18 m = 10 cm, går det raskt, og her får du et garn med svært gode strikke egneskaper. Husk at du kan strikke med Cotinga, Lerke Pluss og Freestyle etter samme oppskrift. Alle fra samme leverandør. Cotinga har jeg god erfaring med, både å strikke med, og i vask og bruk. Kvaliteten er en favoritt også for ungene.

Snømanstrikk er noe som passer fint hele vinteren gjennom, ikke bare relatert til jul. Genseren passer like fint til både jente og gutt fra 2- 8 år. Oppskriften finnes i

Snømannstrikk

vårt Julehefte 2017, som kan kjøpes her. Heftet er laget i samarbeid med House of Yarn som er eier av de store garnleverandørene: Dale Garn, Du Store Alpakka og Knit At Home. Forhåpentligvis fyller Juleheftene hyllene i garnbutikker landet over, så da er det lettere tilgjengelig for deg.

House of Yarn har utrolig mange flotte garn kvaliteter, og et bredt fargekart. Sistnevnte er vel så viktig som å få god kvalitet på det man strikker. Fargevalg tar tid, men det er en stor hjelp når det finnes mye fint å velge mellom.

Kos deg gjerne med snømannstrikk til både små og store barn. Nyt resten av juleferien, og ha en riktig god romjul og nyttårs feiring.