strikkeoppskrift

Gullstrikk til baby for festelige anledninger hele vinteren gjennom.

Julen nærmer seg, og vi som strikker er allerede i god gang med planleggingen. De aller minste skal også i år, bli julefine! De små vokser så alt for fort… Ofte får man brukt klærne så alt for kort tid, men fine MÅ de være. Det positive med en babykjole, er at det spiller ikke så stor rolle om den blir en smule kortere etter hvert.

Gullstrikk til baby fra vårt Julehefte 2017, er strikket i nydeligste kvalitet fra House of yarn. Dreamline Air og Dreamline Pure strikket dobbelt sammen med Glitter Gullgarn. Kjolen er er ment å ha jakke over, for overdelen er strikket i tynt, tynt garn. Det blir som en slags undertrøye som skjørtet er festet til. Skjørtet får et fall med små folder og utrolig lett og myk finish. NB! Dampes disse forldene, vil de ikke vise. Et tips for å få foldene tilbake, er å skylle opp eller vasket plagget forsiktig. Gullstrikk til baby og så lekre plagg, vil jeg anbefale å vaske for hånd,- altså ikke i maskinen. Eller bruke vaskepose på kaldt ullprogram. Glitter gullgarn har små tråder som fort kan henge seg opp. Strikkefastheten på dobbelt garn er 22 m = 10 cm, så garn alternativene er mange dersom man ønsker enkelt garn, uten glitter, pomp og prakt. Vi kan for eksempel nevne Lerke og Sterk fra samme leverandør. Vær oppmerksom på at finishen ikke blir den samme, spesielt med tanke på foldene på kjolen.

Settet i gullstrikk til baby består av tre deler; kjole, jakke og lue. Alt kan brukes sammen, eller kombineres alt etter bruksområde. Trenger du tips og ideer til knapper, sjekk vårt utvalg i nettbutikken her.

Ha en riktig god førjulstid, og takk til alle dere som følger oss trofast!

Gullstrikk til baby