strikkeoppskrift

Strikket adventskalender til en hyggelig førjulstid.

Har du noen spente, små der hjemme som tripper og gleder seg til hver detalj ved forberedelsene? Julen er den fineste tiden på året, og spesielt når man har barn. Det skal virkelig ikke så mye til. En liten overraskelse, eller en tradisjon som blir gjentatt fra år til år. Alt skaper gode minner, og det er akkurat minnene de tar med seg. Ikke stresset og alt materialistisk jag. Tid med barna, familien og gode venner er det man setter mest pris på. Og stemningen…

Vi har funnet frem alle våre rester med strikkefasthet 22 m = 10 cm, blant annet Lerke og Sterk. Farger i et spekter som man selv ønsker. Vi har brukt rosa, rød (i alle varianter), Strikket adventskalenderorange og varmbrun. Pyntet med tall og detaljer i gull, bånd og granbar etter smak. Tall fra 1-24 er å få kjøpt i de fleste butikker som for eksempel Nille, Panduro og bokhandlere. Kanskje er det allerede for seint for deg, og det blir heller et koselig julehåndarbeid, ferdig til neste år? Hvem vet… Plutselig er hele kalenderen ferdig, for når man først setter i gang, er det fort gjort.

Strikket adventskalenderStrikket adventskalender består av 24 små votter. Vekselsvis høyre og venstre vott, som henger på en snor til små gaver så ventetiden blir hyggeligere. Vottene er ikke store, så kanskje det blir en aktivitetskalender for å dele hyggelige førjulsstunder med ungene? Koselige aktiviteter, som for eksempel kakebaking, juleverksted og å glede en venn.

Oppskriften finnes i vårt Julehefte 2017, som kan kjøpes i nettbutikken. Her finnes også mange forskjellige oppskrifter og ideer til inspirasjon, kanskje noen hyggelige smågaver? Kom i stemning med vårt Julehefte 2017.

Håper alle får en fin førjulstid, og husk å sette av tid med familie og venner. Stresset kan vente!