strikkeoppskrift

Strikkerumper fra vårt babyhefte “Mens vi venter” i nydelig Tynn Merinoull fra Sandnes Garn. 

StrikkerumperStrikkerumperVi har vært så heldige å få lage et helt babyhefte i samarbeid med denne produsenten. Her finnes det meste av hva du trenger til en baby det første leveåret.

Klaus strikkerumper er et mykt og behagelig plagg for de aller minste. Med en strikkefasthet på 28 m = 10 cm, er garnalternativene mange. Vi kan nevne Tynn Alpakka, Alpakka Silke og Mandarin Petit fra sammeleverandør. Vår strikkerumper har stripet underdel, og ensfarget topp, med bukseseler som er festet med doble knapper foran. Her er det bare å kombinere sin egen versjon, med farger og striper etter eget ønske, og plutselig har man sitt eget design. Vi har som tidligere nevnt, brukt Tynn Merinoull, og fargeutvalget kan du se her. På bildet til venstre er fargene Hvit og Sand, til høyre har vi brukt Støvet Petrol og Gråblå. Bodyen på bildet under er strikket i Sand og Sort. Fløyels sløyfe er fra Lindex. Alle knapper finnes i vår nettbutikk her.

Plagget er minst like praktisk sommer som vinter, til både hverdag og fest. Det kan være lurt å tenke litt på hvilket garn man bruker til forskjellig bruk og årstider. Oppskrift på Klaus strikkrumper går i størrelse 3-18 måneder. Knapper bak i nakken, gjør at bodyen er lettere få få over hodet, uten at den blir alt for vid i halsen.

Under har vi prøvd å vise hvor enkelt den lett kan brukes som et festantrekk, for av erfaring kan det være en smule mer komplisert å finne koselige og komfortable festantrekk til små gutter, enn til jenter. Og det jobber vi med, spesielt med tanke på alle festdagene vi snart går i møte.

Oppskrift på Klaus strikkerumper og mye mer strikkeinspirasjon til baby, finnes i vårt hefte “Mens vi venter” i nettbutikken.
strikkebody