strikkeoppskrift

Mina hettejakke fra babyheftet “Mens vi venter”. Et samarbeid med Sandnes Garn.

Mina hettejakke

Skal du bli mamma, bestemor eller tante? Eller kanskje bare elsker å strikke til baby? Da er vårt nye hefte noe for deg. La deg inspirere av de små plaggene, og alt som trengs av strikk til den lille. Det er vår intensjon og vårt mål, – å få flere til å tørre å prøve.

Mina hettejakke i nydelig og myk Børstet Alpakka. Kanskje en smule retro design, men så god og myk på den lille. En lekker og luftig børstet alpakka som gir et eksklusivt uttrykk. Myk, lett og behageligå ha på seg. 96% børstet alpakka og 4% nylon. Garnet blir nok i hovedsak brukt til store gensere, men kvaliteten er minst like brukbar til de aller minste. Sjekk farge utvalget her.

Oppskrift på Mina hettejakke går fra størrelse 1-24 måneder, og her brukes pinnenr 5. Jakken er derfor kjapp å strikke.

I vårt nye hefte, har vi fokusert en del på at plagg og modeller skal kunne brukes til både gutt og jente. Da bør man velge strikk i nøytrale farger. På bildet under (til jente baby) har vi valgt gullknapper, og jakken får et helt nytt uttrykk. Gullknapper gir et eksklusivt preg, og grove treknapper (over og til høyre) gir et røft preg.

Tips!Har du strikkeklær som går i arv, kan det ofte bli et helt nytt plagg med nye knapper. Tenk gjennom hva strikkeplagget skal brukes til, før du bestemmer deg for knapper. Bruk gjerne god tid på det, for det er ofte denne siste finishen og detaljene som virkelig er prikken over i’en. Alle knappene på bildene er fra nettbutikken, og kan kjøpes her.

Oppskrift på Mina hettejakke og mange flere oppskrifter på babystrikk, finnes i vårt hefte “Mens vi venter” som kan kjøpes her.

 

Mina hettejakke