strikkeoppskrift

La deg inspirere med babyoppskrifter i nytt hefte fra Gustav&Berta i samarbeid med Sandnes Garn! Heftet lanseres i slutten av uka.

BabyoppskrifterBabyoppskrifter”Mens vi venter” er et inspirasjons- og oppskriftshefte for deg som skal bli mamma, bestemor eller for deg som simpelthen bare elsker babystrikk. Her finnes mange babyoppskrifter i forskjellig vanskelighetsgrad, fra nybegynner til avansert strikker i de nydeligste garnkvalitetene fra Sandnes Garn.

Teppe, jakker, bukser, hentesett, luer, lubber osv er noe av det som finnes i heftet. Med andre ord; alt du trenger av strikk til den lille. Her finnes også mange koselige småting som kan bli en liten gave, eller bare et lite prosjekt man trenger innimellom. Kjenner du en som skal bli storebror/søster, finner du koselige gaveideer. Et bitte lite bamseteppe i noe restegarn du har liggende, er kanskje alt som skal til. Da har storebror/søster kanskje fått den oppmerksomheten han/hun trengte der og da.

Babyoppskrifter

Har du ikke strikket før, men har veldig lyst å begynne på et enkelt prosjekt, kan vi anbefale Otto genser til venstre. Det er lurt å begynne med små, enkle prosjekt, for så å utvide horisonten etterhvert. Da er babyoppskrifter kanskje lurt å starte med. Otto rillegenser er strikket med tykke pinner og tykt garn i rillestestrikk. Det gjør at prosjektet ikke tar for lang tid, noe som er veldig viktig for nybegynnere.  Strikket i deilig og myk Tweed fra Sandnes Garn.

Tweed inneholder 40 % baby alpakka, 32 % viskose, 20 % polyamid og 8 % merinoull. Det er en lekker og luftig børstet kvalitet som gir et eksklusivt uttrykk. Myk, lett og behagelig å ha på seg. Kvaliteten finnes i de nydeligste farge nyansene, sjekk utvalget her. 

Dette er kanskje også noe for deg som ikke strikker,- kanskje også du blir inspirert til å ta pinnene fatt?!!

Kun trykket hefte inntil videre, som kan kjøpes i nettbutikken her.