strikkeoppskrift

Barnestrikk i de nydeligste nyanser til høsten. Vi har fokuset på farger, og det er en verden som åpner seg.

barnestrikkBarnestrikk i disse nydelige tonene i gul og orange. Personlig holder jeg en knapp på brent orange, eller mørk karri som også mange kaller den. Den passer faktisk til det meste, og sammen med gul, heves den enda en tanke. Under har vi eksprimentert med svart. De fineste fargenyanser finnes i Pelini fra Rauma Garn. Sjekk fargene her. Garnet kan være vanskelig å få tak i, for svært få vanlige strikkebutikker fører denne kvaliteten. Huskeregelen er av Husfliden fører stort sett garn fra Rauma Ullvarefabrikk. Garnet har en strikkefasthet på 22 m = 10 cm, så alternativene er mange. Vi kan nevne Alpakka, Mandarin Medi, Duo og Merinoull,- alle fra Sandnes Garn.

Hannah til venstre har Blomstereng lang strikkejakke med lang erm fra vårt Sommerhefte. Jakken er strikket i Tynn Alpakka Ull fra Sandnes Garn i Sort nr 1099. Et plagg som har blitt hyppig brukt gjennom hele sommeren, og som tar den med oss til vinterhalvåret. Oppskriften går i størrelse 4-10 år, og kan strikkes med valgfritt kort eller lang erm.

Lena har skjørt fra vårt Skole- og Barnehagehefte, strikket i Lerke fra Dale Garn i fargen Kanel nr 3046. Skjerfet er fra vårt Julehefte 2016, og er strikket i nydelige nyanser; Beigemelert nr 3841, Mørk sennep nr 2846 og Kaffebrun nr 1785 i Alpakka fra Dale Garn. Størrelse 3-10 år.

Truls til høyre har Kardigan med oppskrift som kommer i vårt Julehefte 2017. Lansering vil bli i oktober i nettbutikken, men mange strikkebutikker over hele landet har allerede fått heftet. Følg med!! Oppskrift på Kardigan går i størrelse 2-7 år, og er strikket i Alpakka fra Dale Garn i fargen Mørk sennep nr 2846. Strikkefasthet 25 m = 10 cm. Garnalternativ kan være Tynn Alpakka Ull fra Sandnes Garn.

Barnestrikk