strikkeoppskrift

Høststrikk til en lang og kald mørketid. Det gjelder å begynne i tide, for strikking tar tid. Her viser vi strikk til både jente og gutt og praktiske plagg for høsten og vinteren. Bruk de flotteste høstfarger og nyanser, og frisk den opp på beste måte. 

HøststrikkHøststrikkHøststrikk i de nydeligst nyanser. Denne nydelige fargen blir jeg nok ikke lei så fort. Skulle bare ønske det fantes mer garn i forskjellige kvaliteter i denne fargen. Men den er for alvor på vei inn. Sandnes Garn sin farge Mørk gammelrosa er nydelig, men jeg skulle ønske meg litt mer orange i den. Ikke er den gammelrosa, heller ikke bringebærrød, fargen jeg ønsker meg. En mellomting mellom de to, kanskje? Til de som ikke allerede visste det; farger er viktig!! Ofte er det veldig tidkrevende å finne akkurat den rette.

Truls, til venstre har sort Strikkebukse i Merinoull fra SandnesGarn. Oppskrift på buksa finnes også i vårt barnehage og skolestart hefte som kan kjøpes her. Lena, til høyre har vinrød Lang strikkejakke strikket i Puno Petit fra RaumaGarn. Hannah, under, har Blomstereng jakke i sort. Oppskrift finnes i vårt vår og sommer hefte som kan kjøpes digitalt eller trykket.

Ofte kan søsken matche, selv om plaggene ikke er like. Høststrikk i farger som matcher, vil oppleves stilrent og rolig. Søsken kan kreve forskjellig snitt og fasong, spesielt hvis det er litt aldersforskjell. Det er en aldri så liten balanse å kle barna, å la de få følelsen av at de selv har bestemt, men man legger selv føringer, og påvirker i riktig retning. Viktig er det i hvert fall at de er med å bestemmer, og blir en del av det. De skal ikke overkjøres, spesielt ikke når de blir større. Kompromiss løsninger kan være å bestemme annenhver dag, hvis man i det hele tatt ikke kan møtes på halvveien.

 

Høststrikk