strikkeoppskrift

Ribbestrikket singlet i nydelig kvalitet fra Dale Garn. Anvendelig både til varme sommerdager, og kalde vinterdager,- gjennom hele året.

Ribbestrikket singletOppskriften finnes i vårt Sommerhefte som kan kjøpes i nettbutikken både som digitalt, og trykket hefte. Ribbestrikket singlet går i størrelse 3-8 år, og er strikket med Eco Baby Wool fra Dale Garn. Strikkefasthet 28 m = 10 cm, så her er garnalternativene mange. For å nevne noen: Lille Lerke, Baby Ull, Mandarin Petit og mange fler. Jeg vil allikevel slå et slag for akkurat denne kvaliteten, og har du ikke prøvd den før, er det kanskje på tide?!

Ribbestrikket singlet er strikket i et 4-tråds ekstra mykt og naturlig garn i ren, ny ull som har beholdt ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme og isolasjonsevne selv når plagget er vått. Ribbestrikket singlet er nydelig til både skjørt og bukser hele sommeren, men kanskje vel så praktisk som undertrøye, når kulda kommer. Har du unger som sier det klør med ull rett på huden? Gi det litt tid, for etter ca 15-20 min har plagget blitt Ribbestrikket singletoppvarmet, og ulla oppleves annerledes. Kanskje vil barnet “glemme seg litt ut” og kommer ikke lengre på at det klør? Jeg snakker selvfølgelig ikke om eksembarn, som ikke tåler ull rett på kroppen…

Mange av oss forbrukere blir mer og mer bevisst på hva vi kjøper og forbruker, det er bra! Det kan være godt å vite at de store produsentene er miljøbevisste. Ta en titt innom Dale Garn og sjekk fargene her. Garnet er økologisk, og du som forbruker har automatisk garanti for at:

  • Ulla kommer fra økologiske sauefarmer som holder de strengeste kriteriene for etisk dyrehold som ivaretar dyrenes helse og velferd.
  • Fargestoffene er valgt ut fra de strengeste økologiske standarder, noe som reduserer risikoen for allergier, sykdom og skade på miljøet.