strikkeoppskrift

Turgenser i størrelse 2-6 år, med rutemønster som er strikket i myk og deilig Cotinga.

TurgenserDa er skolen endelig i gang. Skolestart er like etterlengtet nå i august, som skoleferien var i midten av juni. Naturlig nok. Alle barn gleder seg mer eller mindre til å komme i fast rytme igjen, og ikke minst oss foreldre… Vi er klare til å brette opp armene, ta i mot en hel masse beskjeder på ark i postlommer og nye oppdaterte  klasselister.

Turgenser er strikket i Cotinga fra Dale Garn. Her finnes nesten 40 forskjellige farger å velge mellom, og kvaliteten på garnet er helt nydelig både i bruk og ved vask.Turgenser

Cotinga er et 3-tråds garn i superwash merinoull og alpakka som gir myke, kløfrie og luftige plagg. Det passer supert til gensere, jakker, tykkere kofter, vester og alle typer tilbehør til både voksne og barn. Turgenser kan brukes vår og høst i stedet for jakke. Jeg husker selv hvor befriende det var å få løpe i skog og mark med genser i stedet for en tykk og stiv jakke… Til vinteren er den myk og deilig både under jakken og dressen.

Vi har strikket i fargene Jeansblå nr 5853 til bunnfarge, med ruter i Kamel nr 2643 og Lys Sand nr 2431. Til høyre har vi brukt Lys grå 7665 i bunnfarge, Korngul nr 9024 og Bleket Hvit nr 0010 til rutemønster. Oppskrift på lue og skjerf er strikket i Mitu fra Rauma. Oppskrift finnes i vårt Julehefte 2015.

Med strikkefasthet på 18 m = 10 cm og pinne nummer 5, går det raskt, og her får du et garn med svært gode strikkeegneskaper. NB! Husk at du kan strikke med Cotinga, Lerke Pluss og Freestyle etter samme oppskrift.

Oppskift på turgenser er i størrelse 2-6 år, og den finnes i vårt Sommerhefte som kan kjøpes i nettbutikken både digitalt og som trykket hefte. Turgenser